Dermalogica

Bij het uitkiezen van een goede moisturizer kunt u zich laten verleiden door een mooie verpakking, een lekkere geur of door een goed verkoopgesprek. Maar is er wel eens goed gekeken naar uw huidconditie?

 

Face Mapping is Dermalogica’s concept op het gebied van huidanalyse. Deze unieke manier van huidanalyse wordt uitsluitend uitgevoerd door een professionele schoonheidsspecialist welke u kunt vinden bij een van de aangesloten Dermalogica skin care professionals. De schoonheidsspecialist geeft u inzicht in uw huidige huidconditie en zal samen met u een gedetailleerd stappenplan opzetten voor een gezonde huidverzorging. Face Mapping is speciaal ontwikkeld door ‘The International Dermal Institute’ en bestaat uit een korte maar totale huidanalyse van het gelaat. Face Mapping is kosteloos en biedt u specifieke oplossingen voor uw huidproblemen zonder dat u zelf moet raden wat u huid nodig heeft.

Bij Face Mapping wordt uw gezicht verdeeld in 14 zones, waarbij elke zone zeer nauwkeurig wordt onderzocht. Uw behandelplan wordt bijgehouden op uw persoonlijke Face Mapping kaart. Door Face Mapping houdt u een keurig overzicht met betrekking tot uw huidconditie, waardoor u en uw Dermalogica professionele schoonheidsspecialist een zeer helder beeld hebben van uw huid. Hierdoor is het mogelijk om uw huid zeer specifiek te behandelen met Dermalogica producten. Face Mapping is uitsluitend verkrijgbaar bij Dermalogica professional schoonheidssalons en spa’s wereldwijd.


Environ

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.


jane iredale

Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de jane iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit. Jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.


Advanced Nutrition Programme

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid.De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je Environ-huidverzorging aanzienlijk versterken.


PowerSlim

Door met Powerslim te starten neem je tijd voor jezelf en investeer je in jouw nieuwe ‘IK’!

 

Dit doe je niet alleen, Melissa, jouw persoonlijke voedingscoach staat altijd voor je klaar met raad en daad. Met als doel dat jij slanker wordt, weer lekker in je vel zit en meer zelfvertrouwen krijgt!

 

Met Powerslim verander je stap voor stap jouw levensstijl, zonder dat je inlevert op de kwaliteit ervan. Je kan nog steeds genieten van gezellige avonden samen met vrienden en familie, compleet met een lekker hapje; je past hier alleen je eetpatroon bij aan. Je hebt circa 6 eetmomenten per dag en een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten voor elk van die eetmomenten. Daarnaast helpen we je op weg met heerlijke en verrassende recepten. Hierdoor heb je nooit het idee dat je iets moet laten en hoef je geen honger te lijden!

 

We zijn er van overtuigd dat je jouw doel gaat bereiken, SUCCES!


LPG Endermolgie

Met Lipomassage gaan we het hardnekkeige vet dat resistent is tegen lichaamsbeweging of een dieet permanent elimineren. Na 6 sessies van 35 min heb je al zichtbare resultaten.

 

Behandelingen worden uitgevoerd met een gepatenteerd roll-systeem, dat ook toelaat om de collageen en elastine productie te stimuleren, waardoor je huidverslappingen tegengaat.

Dit zowel voor vrouwen als voor mannen !


GelColor O.P.I.

De GelColor behandeling is een ideale oplossing voor mensen die op reis vertrekken of beroepen uitoefenen waardoor nagellak al wel eens snel dreigt af te brokkelen. Deze nagellak blijft 2 weken zitten zonder scheurtjes of kleurverlies.

 

Er wordt niet met valse nagels gewerkt. Het is met andere woorden een stijlvolle en natuurlijk ogende oplossing voor verzorgde nagels. GelColor bestaat voor 100 % uit gel. Dit zorgt voor een betere hechting en dekking. Het uitharden van GelColor neemt per set handen of voeten vier minuten in beslag en kan gemakkelijk in 15 minuten van de nagels verwijderd worden zonder te vijlen of de nagel te beschadigen.

Gelcolor kan je wekenlang op vingers en tenen dragen zonder dat de lak gaat afschilferen. De formule is ongelooflijk en biedt de meest glanzende finish die tot nu toe verkrijgbaar is.