Dermalogica

Bij het uitkiezen van een goede moisturizer kunt u zich laten verleiden door een mooie verpakking, een lekkere geur of door een goed verkoopgesprek. Maar is er wel eens goed gekeken naar uw huidconditie?

 

Face Mapping is Dermalogica’s concept op het gebied van huidanalyse. Deze unieke manier van huidanalyse wordt uitsluitend uitgevoerd door een professionele schoonheidsspecialist welke u kunt vinden bij een van de aangesloten Dermalogica skin care professionals. De schoonheidsspecialist geeft u inzicht in uw huidige huidconditie en zal samen met u een gedetailleerd stappenplan opzetten voor een gezonde huidverzorging. Face Mapping is speciaal ontwikkeld door ‘The International Dermal Institute’ en bestaat uit een korte maar totale huidanalyse van het gelaat. Face Mapping is kosteloos en biedt u specifieke oplossingen voor uw huidproblemen zonder dat u zelf moet raden wat u huid nodig heeft.

Bij Face Mapping wordt uw gezicht verdeeld in 14 zones, waarbij elke zone zeer nauwkeurig wordt onderzocht. Uw behandelplan wordt bijgehouden op uw persoonlijke Face Mapping kaart. Door Face Mapping houdt u een keurig overzicht met betrekking tot uw huidconditie, waardoor u en uw Dermalogica professionele schoonheidsspecialist een zeer helder beeld hebben van uw huid. Hierdoor is het mogelijk om uw huid zeer specifiek te behandelen met Dermalogica producten. Face Mapping is uitsluitend verkrijgbaar bij Dermalogica professional schoonheidssalons en spa’s wereldwijd.


Environ

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

 

PROUD MEMBER van HOME OF THE HAPPY SKIN


jane iredale

Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de jane iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit. Jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

 

PROUD MEMBER van HOME OF THE HAPPY SKIN


Advanced Nutrition Programme

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid.De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je Environ-huidverzorging aanzienlijk versterken.

 

PROUD MEMBER van HOME OF THE HAPPY SKIN


LPG Endermolgie

Met Lipomassage gaan we het hardnekkeige vet dat resistent is tegen lichaamsbeweging of een dieet permanent elimineren. Na 6 sessies van 35 min heb je al zichtbare resultaten.

 

Behandelingen worden uitgevoerd met een gepatenteerd roll-systeem, dat ook toelaat om de collageen en elastine productie te stimuleren, waardoor je huidverslappingen tegengaat.

Dit zowel voor vrouwen als voor mannen !


GelColor O.P.I.

De GelColor behandeling is een ideale oplossing voor mensen die op reis vertrekken of beroepen uitoefenen waardoor nagellak al wel eens snel dreigt af te brokkelen. Deze nagellak blijft 2 weken zitten zonder scheurtjes of kleurverlies.

 

Er wordt niet met valse nagels gewerkt. Het is met andere woorden een stijlvolle en natuurlijk ogende oplossing voor verzorgde nagels. GelColor bestaat voor 100 % uit gel. Dit zorgt voor een betere hechting en dekking. Het uitharden van GelColor neemt per set handen of voeten vier minuten in beslag en kan gemakkelijk in 15 minuten van de nagels verwijderd worden zonder te vijlen of de nagel te beschadigen.

Gelcolor kan je wekenlang op vingers en tenen dragen zonder dat de lak gaat afschilferen. De formule is ongelooflijk en biedt de meest glanzende finish die tot nu toe verkrijgbaar is.


PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches.

 

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.