POWERSLIM

Op naar een gezonde levensstijl en een gezond gewicht samen met je coach !

Door met Powerslim te starten neem je tijd voor jezelf en investeer je in jouw nieuwe ‘IK’!

 

Dit doe je niet alleen, Melissa, jouw persoonlijke voedingscoach staat altijd voor je klaar met raad en daad. Met als doel dat jij slanker wordt, weer lekker in je vel zit en meer zelfvertrouwen krijgt!

 

Met Powerslim verander je stap voor stap jouw levensstijl, zonder dat je inlevert op de kwaliteit ervan. Je kan nog steeds genieten van gezellige avonden samen met vrienden en familie, compleet met een lekker hapje; je past hier alleen je eetpatroon bij aan.

 

Je hebt circa 6 eetmomenten per dag en een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten voor elk van die eetmomenten.
Daarnaast helpen we je graag op weg met heerlijke en verrassende recepten. Hierdoor heb je nooit het idee dat je iets moet laten en hoef je geen honger te lijden!

 

Wil jij weten wat deze Powerslim methode specifiek voor jou kan betekenen? Wil je graag eens samen zitten om te bespreken hoe alles in zijn werk gaat, wat kan en wat niet kan? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een GRATIS intake gesprek!
Wij leggen jou precies uit wat het verschil is tussen Powerslim en een crash dieet, waarom eiwitten zo belangrijk zijn en waar de valkuilen van diëten nu eigenlijk zitten!
Bang dat je voor de rest van je gezin anders moet koken? die hoef je niet te hebben want ook daar zijn oplossingen voor die we graag met jou bespreken!

 

Bel ons op 016/81.31.80 of boek jouw afspraak via ons online booking systeem!
Tijdens de verplichte Corona sluitingen kan je kiezen voor een ONLINE Intake gesprek, volledig veilig en digitaal jouw plan bespreken!

 

 

We zijn er van overtuigd dat je jouw doel gaat bereiken, SUCCES!


LPG ENDERMOLGIE

Doelgericht & efficiënt voor gelaat en lichaam

Als uw huid en uw figuur op intelligente wijze worden gestimuleerd, kunnen ze onvoorstelbare veranderingen ondergaan. Dit zowel voor vrouwen als voor mannen !

 

De Endermologie lichaamsverzorging is een natuurlijke en aangename techniek die de huid zachtjes activeert en stimuleert. De stimulatie uitgevoerd door het gepatenteerde LPG kopstuk, zorgt voor een betere bloedsomploop, vermindering van ongewenste vetten, strijkt cellulitis glad en verstevigt de contouren, waar u het wenst! Op je buik? bovenbenen/ rijbroek of liever je billen of je armen? We gaan met een programma op maat de procedure voor de afvoer van vetcellen activeren om je silhouet te verfijnen en vloeistofuitwisselingen opnieuw op gang brengen voor een diepe detoxwerking! Zichtbare resultaten van 6 sessies (klik op de prijslijst voor meer info).

 

  • Verminderen van resistente en plaatselijke vetten met meer dan 70%
  • Gladstrijken sinaasappelhuid
  • Natuurlijke versteviging van de onderhuid(collageen, elastine, endogeen hualuronzuur)

 

De behandelingen voor het gelaat zijn als fitness voor je huid! Ze versnellen de natuurlijke productie van jeugdigheidsstoffen als collageen, elastine en hyaluronzuur voor een meer stevige en soepele huid! Gladgestreken rimpeltjes, een stralende teint en verstevigde gelaatscontouren!

Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie (klik op de prijslijst voor meer info)

 

  • Meer collageen voor een stevigere huid 
  • Elastine voor een soepelere huid +46%
  • Hyaluronzuur voor een betere hydratatie